• Magyar
  • English
  • Deutsches
Feliratkozás Hírlevélre
Figyelem! Mivel mi sem szeretjük a kéretlen leveleket, így csak is kihagyhatatlan akciók esetén küldünk információt!

 

 

 

ELÉRHETŐSÉG

Greskó Sándor
Tel.: (0620) 969-5701
E-mail: info @ balatonablak .hu

TOVÁBB

 

 

 

Online ajánlatkérés most! 
TOVÁBB

Penészesedik a lakás?

A magas belső páratartalom amellett, hogy rossz belső levegőminőséget okoz, a relatív hideg felületeken páralecsapódást eredményez. Ilyen például a nyílászárók belső felülete, illetve a rosszul hőszigetelt falsarkok is. A páralecsapódás további következménye a penészesedés és a gombásodás...

 

Tovább »

Ajánlott oldalak

 

Szúnyoghálók

Ön most itt áll: Termékek » Szúnyoghálók

Napjainkban már nélkülözhetetlenné váltak a házak fő rovarvédelmi eszközei, a szúnyoghálók. A szúnyoghálók elsődleges célja a nemkívánatos rovarok távol tartása, de ugyan akkor nem csak a kellemetlen rovaroktól véd, hanem a külső-, szálló szennyeződéseket (por, levél) is felfogja.

 

Fix keretes szúnyogháló  
A legegyszerűbb megoldás

A legegyszerűbb rovar védelemi megoldás a fix keretes szúnyogháló, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Alkalmazása legfőképpen kis felületeknél alkalmazandó és ott, ahol nem szükséges a mozgatható kivitel.

A keret stabil műanyag, illetve alumínium profilból készül, alapszínben választhatóan fehér vagy barna, illetve egyedi kérésre RAL színskálából is gyártható, valamint nem csak egyszerű alakzatokra, hanem ferde és íves ablakokra is kivitelezhető.

 

Nyíló szúnyogháló
Kényelmes működtetésű, rovarbiztos ajtó 

A bejárati- illetve balkonajtóknál, ahol nagy az átjárás, ott van leginkább szükség a kellemetlen rovarok elleni védelemre. A könnyen működtethető nyíló szúnyogháló ajtó a kávába, szükség esetén pedig egy hordozó keretre rögzített rendszer. A behúzást egy rugós zsanér, a kinyílást pedig egy mágneses csappantyú segíti.

Esztétikus, láthatatlan megoldást az UV álló, üvegszálas háló biztosítja. Az ajtó alumínium keretszerkezete választható bármilyen RAL színre, festése porlakkszórt festési technológiával történik.

 

Toló szúnyogháló  

Toló-bukó, emelő-toló erkélyajtók tökéletes rovarvédelmét látja el.

 

 

 

 

 

 

 

Rolós vertikál szúnyogháló  
Egyedi méret, biztos védelem 

A rolós szúnyoghálóval ellátott nyílászárók egyedileg, méretre készülnek, a legjobb alapanyagokból. Éveikig védelmet biztosítanak a kellemetlen rovaroktól. A betolakodó rovaroknak semmi esélyük nincs, egyetlen rést sem találnak a hálón. Csupán a fény és a levegő tud behatolni. Biztos védelmet jelent tehát azokban a helyiségekben, ahol igazán zavaróak a szúnyogok, legyek pl. konyha, hálószoba, fürdőszoba, télikert.

 

Rolós horizontál szúnyogháló

A rolós szúnyoghálók extrudált alumínium profilokból készülnek a rovarbiztos zárást beépített kefés szigetelőelemek biztosítják. Ezért garantált a hosszú élettartam és a kifogástalan működés. Ami korábban egyszerű drót-, vagy műanyagháló volt, az ma már finom üvegszálas szövet, PVC bevonattal. A kibolyhosodás elkerülése érdekében infravörös beolvasztással készül. A háló szinte láthatatlan. A keretek, ajtóprofilok beégetett fehér lakkozott színben vagy egyéb, RAL színskála szerint választhatóak.

 

 

 

Pliszé szúnyogháló 
Új, tökéletes védelem

Az új pliszé szúnyogháló rendszerünk egyszerűen működtethető, tökéletes rovarvédelemi megoldás. Előnye a könnyen kezelhetőség és a nagy méretek egyszerű kivitelezhetősége. Maximális szélesség akár 3 méterben is áthidalható, két oldalra működtetve akár ezen méret meg is duplázható.

A keret stabil alumínium profilból készül, alapszínben fehér, illetve egyedi kérésre RAL színskálából is gyártható. Textília UV álló szürke rovarhálóval.

 

 

  • Megosztás:
  • facebook.com